Zgjedhjet presidenciale! Në Sopot dhe në Cërkez po agjitohet me materiale propagandistike

Gjatë ditës së sotme disa kuti vendvotimi u hapën me vonesë, por në disa pati edhe disa probleme të natyrave tjera.

Në fshatin Sopot dhe në fshatin Cërkez të Kumanovës gjatë ditës së sotme po agjitohet me materiale propagandistike afër shkollave.

Rasti është paraqitur në Këshillin Komunal të Zgjedhjeve, Avokatin e Popullit dhe në polici.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu