Ballina Thumb

Thumb

“Thumb” është seksion i lajmeve satirike i InfoShqip dhe lajmet e paraqitura këtu nuk korespondojnë me të vërtetën. Çdo përngjasim është i qëllimshëm për arsye përqeshjeje të fenomeneve të mbrapshta.

Kërkohen agjenci turistike për vizita në Budapest për të takuar Gruevskin? (FOTO)

Në rrjetet sociale ka ndodhur edhe kjo. Disa qytetarë kanë hapur një profil duke kërkuar një nismë që ndonjë agjenci turistike të organizojë vizitë në Budapest të Hungarisë për të takuar ish-kryeministrin Nikolla Gruevski. Nuk...

“Grubi realizoi takim me karrigen e Majk Pens në Shtëpinë e Bardhë” (FOTO)

Deputeti i Bashkimit Demokratik për Integrim Artan Grubi po qëndron në SHBA ku ndër tjerash ka pasur takim edhe me negiciatorin për zgjidhjen e çështjes së emrit me Greqinë. Ai në kuadër të kësaj vizite,...

THUMB/ Protestuesit shoven vijën e verdhë e kishin nga brekët e mbushura

#THUMB mëson një detaj nga protestat shoveniste kundër gjuhës shqipe dhe shqiptarëve që ishin në mbrojtje të ish regjimit të Gruevskit, nuk i kishte ikur vrojtuesve të ndryshëm që për herë të parë kishin...

​#THUMB/ BDI arsyeton analizat te kiosku, sepse kush tjetër do punonte të shtunën në...

Pasi gjatë kohë kishte thumbime dhe kritika për BDI se pse ka angazhuar një kiosk të bën analizën e implementimit të Marrëveshjes Kornizë të Ohrit më në fund sonte deri sa BDI në selinë...

THUMB/ BDI vendimin për hyrjen në qeveri do e merr pas analizës nga berberi

Pasi sot presidenti, për pak konsensual, i BDI-së Ivanovi ia dorëzoi mandatin kryetarit të VMRO-DPMNE-së të akuzuarit nga PSP, Nikolla Gruevski BDI pritet këtyre ditëve të merr vendim për pjesëmarrje eventuale në propozim qeverinë...

THUMB/ Për të ruajtur mandatin ndryshon llagapin: “Kali i Shemës” bëhet “Magjari i Blerimit”

Pas analizave të shumta dhe luftës me numra nëpër degë dhe nëndegë të BDI-së është vendosur që të bëhet ndryshim i mandateve nëpër njësitë zgjedhore. Sipas informatave që mori “Thumb” presion më i madh...

#THUMB zbulon arsyen e vertetë se pse Ali Ahmeti shkon me ngulm në Kumanovë

Lideri i BDI-së Ali Ahmeti më në fund pas krejt gurrave, peripecive dhe vështirësive arrin të shkon për të mbajtur një tubim elektoral në Kumanovë. Shumë njerëz nuk e kuptuan dhe habiteshin me këtë...

#THUMB mëson arsyen e vërtetë se pse delegacioni i BDI i ra nga fushat...

Pas ditësh të tëra investigimi dhe analizash të shumta me analistë në Maqedoni #THUMB mëson arsyen e vërtetë se pse Ali Ahmeti dhe delegacioni i BDI shkuan nëpër fusha për të hyrë në qytetin...

BDI u gjen punë administratorëve të pasistemuar

Një problem madhor që shqetësonte prej vitesh administratorët që merrnin pagë duke qëndruar në shtëpi, tashmë mori fund dhe ju gjet zgjidhja. Nga burime mjaft të sigurta të  #THUMB mësohet se të gjithë të...

#THUMB e gjen se cili portal Ahmetit ia bëri mendjen dhallë?

#THUMB pas shumë hulumtimeve të ekspertëve mediatik dhe të internetit e gjen se cili portal me lajme ishte shkatari kryesor i hutimit aq të madh që është shkaktuar në mendjen e ndritur të Ali...

Lajmet e fundit