11 shenjat që tregojnë se dikujt nuk i pëlqeni aq sa keni menduar

Kur është fjala për të gjykuar të ardhmen e lidhjeve apo miqësive, mund të ju ndihmojë shumë nëse i dini disa shenja që tregojnë se nuk i pëlqeni dikujt. Merrni shembull miqësitë
Kur takojmë njerëz të rinj, shumica prej nesh japim më të mirën nga vetja. Ne buzëqeshim dhe sillemi mirë sepse jemi të rritur dhe e dimë se kjo është gjëja e duhur. Është gjithashtu e sjellshme dhe s’ka asgjë të gabuar.

Por është qesharake nëse e ngatërroni këtë me të zbuluarit nëse vërtetë i pëlqeni dikujt. Këtu janë 11 shenjat që sjell “bustle.com” e që tregojnë se dikush nuk ka simpati për ju siç e mendonit:

1. Ata e kanë gjuhën e trupit shumë të kufizuar

2. Buzëqeshja e tyre duket sikur është e detyrueshme

3. Ata nuk pasqyrojnë gjuhën tuaj të trupit

4. Kanë “sy më sy” inekzistent

5. Janë shumë të shkurtër në biseda me ju

6. Nuk duken se janë të ndjeshëm

7. Asnjëherë nuk duan të bëjnë plane me ju

8. Duket sikur nuk ju dëgjojnë kurrë se çfarë flisni

9. Ai apo ajo zakonisht ju lë të prisni

10. Gjërat duken …të sikletshme

11. E ndjeni në stomak se nuk po i pëlqeni


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu