A do të rrinit 24 orë pa teknologji? Kjo kompani paguan 2400 dollarë për të qëndruar pa të

Tani është e vështirë të imagjinohet jeta pa celularë sot, megjithatë si do të dukej nëse do të kishit qëndruar 24 orë pa të?

Një kompani e quajtur Reviews.org ka krijuar një sfidë të quajtur “Digital Detox Challenge”, dhe pjesëmarrësit me fat do ti paguajë 2,400 dollarë për të qenë 24 orë pa teknologji.

Ata që regjistrohen do të marrin një vend të caktuar, si një kasafortë ku do të jenë në gjendje të lënë të gjithë teknologjinë e tyre për 24 orë, të zgjedhin ditën që u përshtatet më shumë gjatë javës, në mënyrë që të fillojnë sfidën e tyre pa teknologji, transmeton Telegrafi.

Teknologjia që nuk lejohet nuk përfshin një furrë me mikrovalë, por përfshin telefona, tableta, orë inteligjente, TV, kompjuterë, laptopë ose ndonjë pajisje tjetër inteligjente në shtëpi.

Në fund të sfidës, pjesëmarrësit do të bashkëngjitin raportet e tyre të “kohës së ekranit” nga telefoni për të provuar se nuk i kanë përdorur ato brenda një dite.

Këto sfida ndodhin në Amerikë dhe Australi dhe mund të ndiqen nga kushdo mbi moshën 18 vjeç dhe mund të ndiqet nga kushdo që është tashmë i lodhur nga puna, duke shfletuar pa pushim internetin.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu