A do ti jep Çegrani karton të kuq Nevzat Bejtës?

Sonte lideri i BDI-së Ali Ahmeti do të zbret në Çegran për të bashkëbiseduar me banorët e këtij fshati për ngjarjet e fundit politike, ndryshimet kushtetuese, euro integrimet dhe rrugën e Maqedonisë së Veriut në Bashkimin Evropian.

Çegrani i Valdet Xhaferit sonte do të jetë edhe fuqia e BDI-së, për të treguar edhe një herë se BDI është bastion në të gjithë viset shqiptare duke ecur në vijën e Ali Ahmetit, në sigurinë e qytetarëve, në stabilitetin e vendit, në amanetin e UÇK-së dhe në ëndrrën evropine.

Sonte Çegrani do të jetë edhe vula e suksesit të BDI-së në Gostivar, që nesër të jetë edhe fitues i zgjedhjeve lokale. Çegrani sonte do të jep një karton të kuq edhe atë karton shumë të madh për Nevzat Bejtësn, personit i cili ia ka rikyther shpinën Ali Ahmetit, ai i cili e ka kandiduar që nga 2002, pas tre humbjeve serike në Gostivar, Ahmeti e shpërbëente me poste, si ministër dhe sërish si kandidat për të parin e Gostivarit.

Sonte Çegrani do të dëshmojë se politika e Ali Ahmetit nuk është politikë kundër Bashkimit Evorpian e Amerikës, por kundër hienave që janë bërë bashkë për të dëmtuar indin shqiptarë, për të dëmtuar temelet, për të këputur krahët e Ali Ahmetit dhe për të nënvlerësuar ndaj ndërkombëtarëve dhe maqedonasve.

“Grupi i zjarrit” në krye me Musa Xhaferin bashkë me Izet Mexhetin dhe Nevzat Bejtën do të mbahen mend në histori si persona që kanë tentuar ta përçajnë BDI-në duke u futur në kurth nga shërbimet sllavomaqedonase që t’ia ulin krenarinë Ali Ahmetit, t’ia ulin dinjetitn Ali Ahmetit, t’ia sbehin historinë Ali Ahmetit, t’ia njollosin emrin Ali AHmetit, t’ia ndalin ëndrrën Ali Ahmetit dhe në fund të largojnë Ali Ahmetin nga skena politike vetëm e vetëm që të plotësohet dëshira e sllavomaqedoansve për të pasur shqiptarë të coptuar, shqiptarë të pafuqishëm, shqiptarë pa rrënjë, shiqptarë pa temel, shqiptarë pa dinjitet.

Sonte Çegrani do ti jep karton të kuq Nevzat Bejtës, për të çuar mesazhin edhe atyre që dëshirojnë zhdukjen nga politika Ali Ahmetin, edhe ata që e duan Ali Ahmetin të dobësuar, edhe ata që e duan Ali Ahmetin të gjunjëzuar para sllavëve, por edhe ata që e duan të vdekur politikisht Ali Ahmetin.

Sonte Çegrani përpos që Nevzat Bejtës do ti jep karton të kuq, do tju tegojë se porpos simpatizesve të BDI-së, pas Ali Ahmetit do të jenë edhe shqiptarët e partive tjera, sepse Ali Ahmeti është vet historia shqiptare

Andaj sonte Çegrani është fillimi i një vullkani të fuqishëm për Ali Ahmetin.infoshqip


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu