A u manipuluan votat e komuniteteve joserbe?

Pas dyshimeve të ngritura nga komunitetet jo-serbe se Lista Serbe ka manipuluar votat përmes Inciativës Rome dhe përmes iniciativës boshnajke Komuniteti i Bashkuar, reaguan edhe një numër i madh i organizatave jo qeveritare.

Ndërsa ish-deputetja e Kuvendit të Kosovës nga komuniteti boshnjak, Duda Balje, tha se ankesat do t’i dërgojnë deri në Gjykatën Kushtetuese.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu