Afrim Gashi: Duhet të bëhemi bashkë për të ndaluar ikjen e rinisë

Kryetari i Alternativës, Afrim Gashi ka thënë se të gjithë partitë shqiptare duhet të mblidhen bashkë për të hartuar një plan që i ndalon të rinjtë të ikin nga vendi.

Ne jemi gjithë vëllezër e motra, ne ua duam të mirën shqiptarëve, hajdeni të bëhemi bashkë dhe të garojmë për të mirën e shqiptarëve e jo të fyhemi dhe të shahemi mes vete. O Ali AHmeti hajdeni të bëhemi bashkë dhe të ndalim ikjen e rinisë tonë. Ky është akti patriotik më i madh që mund ta bëjmë”, deklaroi Gashi nga Bogovina.

Përndryshe, Gashi ka bërë gjithashtu disa aktivitete më herët në këtë temë duke folur me qytetarët.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu