Alarme të rrejshme për bomba në Aeroport dhe Gjykata

Ministria e Punëve të Brendshme njofton se sot ka pasur alarme të rrejshme për bomba në Gjykatën Penale në Shkup dhe në Aeroportin e Shkupit, përcjell TV21. Nga MPB thonë se janë bërë të gjitha kontrollet e nevojshme në lidhje me raportet dhe se është konstatuar se janë raportime të rreme.

“Menjëherë janë marrë masat e duhura nga efektivët e policisë dhe janë kryer kontrolle të hollësishme nga ekipet për kontrolle antiterroriste dhe është konstatuar se bëhet fjalë për kallëzime të rreme”m thonë nga MPB.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu