Alternativa: U zgjodh Kryesia Qendrore dhe pozitat përfaqësuese të partisë

Sonte, në selinë e Alternativës, u mbajt mbledhja e parë e Kuvendit Qendror të Alternativës pas mbajtjes së Kongresit të Parë të partisë. Në këtë mbledhje në rend dite ishte edhe zgjedhja e Kryesisë së re Qendrore. Sipas detyrimit statutar, propozimin e anëtarëve të Kryesisë Qendrore e bëri kryetari i partisë, Afrim Gashi. Pas diskutimeve të kuvendarëve, propozimi i tij u hodh në votim dhe u votua me shumicë absolute. Anëtarët e rinj të Kryesisë së re Qendrore të Alternativës do të jenë:

1 Afrim Gashi
2 Abdylshyqyr Abedini
3 Admirim Aliti
4 Albulena Demiri Zendeli
5 Ali Ismaili
6 Amir Elezi
7 Arben Labënishti
8 Arita Nesimi
9 Bashkim Murtezi
10 Bejtullah Demiri
11 Bekim Emini
12 Bekim Sali
13 Driton Sulejmani
14 Ertan Demiri
15 Fatmire Ramadani
16 Faton Selami
17 Fisnik Mela
18 Gani Maksuti
19 Gazmend Aliu
20 Hysein Dika
21 Husni Ismaili
22 Imërlije Saliu
23 Liman Avdiu
24 Lulzim Aliu
25 Lutfije Veseli
26 Mejrem Tusha Kajolli
27 Meral Ismaili
28 Meriton Civuli
29 Mubekir Palloshi
30 Nurxhane Asanovska
31 Njomza Imeri Ismaili
32 Orhan Murtezani
33 Safije Sadiki Shaini
34 Samir Iseni
35 Shenur Osmani
36 Shpend Tairi
37 Visara Riza
38 Xhemail Çupi
39 Zeqirija Ibrahimi

Pas mbledhjes së Kuvendit Qendror u mbajt edhe mbledhja e Kryesisë Qendrore, në të cilën – pos tjerash – u diskutua edhe për zgjedhjen e nënkryetarëve të partisë, Sekretarit të Përgjithshëm dhe sekretarëve të sekretariateve. Pas disa diskutimeve dhe propozimeve, unanimisht u votua që këto detyra t’i kryejnë këta anëtarë të Kryesisë Qendrore:

• Nënkryetarë: Bekim Sali, Admirim Aliti, Safije Sadiki – Shaini, Arben Labënishti dhe Amir Elezi.

• Sekretar i Përgjithshëm – Zeqirija Ibrahimi.
• Sekretar i Sekretariatit për Politika Strategjike – Lulzim Aliu.
• Sekretar i Sekretariatit Organizativ – Bashkim Murtezi.
• Sekretar i Sekretariatit të Departamenteve – Mubekir Palloshi.
• Sekretar i Sekretariatit për Marrëdhënie me Publikun – Orhan Murtezani.
• Sekretar i Sekretariatit për Resurseve Njerëzore – Driton Sulejmani.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu