Arsimtari Nezir Shkreli, i vetmi shqiptar i regjistruar në Sanxhak?!

Arsimtari Nezir Shkreli, i vetmi shqiptar i regjistruar në Sanxhak, kishte realizuar RTK një kronikë para 5 viteve ndërsa tani këto shifra mundë të kenë ndryshuar.

Ai edhe zyrtarisht ka kërkuar nga e inspektorët e Beogradit mësimin e gjuhës shqipe në këtë rajon.

Neziri ka kërkuar edhe programin nga shqiptarët e Bujanocit, Preshevës dhe Medvegjës.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu