Asnjë universitet nga Maqedonia e Veriut nuk figuron në 1.000 të parat në “Listën e Shangait”

Universitetet “Harvard”, “Stanford”, Instituti i Teknologjisë në Massachusetts, “Cambridge” dhe “Berkeley” janë universitet me renditje më të lartë në të ashtuquajturën “Lista e Shangait”, e cila u publikua sot.

Edhe këtë vit, asnjë universitet nga Maqedonia e Veriut nuk është në mesin e 1.000 më të mirëve në botë.

Në “Listën e Shangait 2022”, renditen 2.500 universitete. Universitetet nga Beograd, Zagreb, Lubjanë janë renditur nga vendi 401 deri në vendin e 500.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu