Bartësi i Listës së ASH-së, Abdulla Osmani: Rinisë iu dha besimi sepse ne besojmë forcën rinore

Bartësi i Listës për këshilltarë nga Aleanca për Shqiptarët, Abdulla Osmani, gjatë fjalimit të tij në konventën promovuese ai theksoi se rinia po bëhet gati të mer përsipër jetën dhe organizimin e mirë të Tetovës, shkruan Top24.

“Largimi i rinisë nga vendi nuk bëhet pëshkak të mirëqenies ekonomike, majde mirëqenia materiale zën vend tercial, ata ikin për shkak të vrasjes së koceptit të qytet dhe qytetrim përshkak të mungesës së besimit në institucione e këtij vendi, ata vihen në klërkim të një regulli institucional, të një shteti që sja zbraz xhepat dhe të një shkolle më të mirë dhe gjyqsi që i shërben drejtësisë.”, tha Osmani.

VIDEO:


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu