Bilall Kasami e Afrim Gashi në dasmën e djalit të kryeparlamentarit të Turqisë, Mustafa Shentop

Mehmet Selahaddin Shentop, djali i Mustafa Shentop, Kryetar i Asamblesë së Madhe Kombëtare të Turqisë (TBMM), u martua me Ajshgyl Akbullut në një ceremoni dasme të mbajtur në Stamboll.

Në dasmë morën pjesë Bilall Kasami kryetar i Besës poashtu edhe i Tetovës, Afrim Gashi, kryetar i Partisë Alternativa nga Maqedonia e Veriut dhe Furkan Çako, ish-ministër i Maqedonisë së Veriut.

Kryetari i Kuvendit Mustafa Shentop falënderoi të ftuarit për pjesëmarrjen e tyre në ceremoninë e dasmës.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu