Bislimovski: Pohuan se varri i Aleksandrit të Madh ishte afër Shën Nikollës, ndoshta do të gjejnë vaj

Kryetari i Komisionit Rregullativ për Energji, duke bërë të ditur se nga sonte në mesnatë, nafta do të lirohet për dy denarë, përsëri tregoi se si llogaritet çmimi për përdoruesit fundorë të derivateve të naftës. Ai i ka thirrur, siç thotë ai, edhe ata që i vendosin në tabela, nëse mendojnë se vendi ynë ka naftën dhe rezervat e veta dhe çmimi duhet llogaritur ndryshe, t’i prijnë dhe t’i zënë vendin, transmeton InfoShqip.

RKE përcakton çmimin e derivateve të naftës në bazë të çmimit të derivateve të naftës në bursë dhe kursit të këmbimit të dollarit. Nëse dikush mendon se Maqedonia ka rezervat e veta të naftës dhe ne mund t’i bëjmë çmimet tona, unë heq dorë nga vendi dhe le t’i bëjë çmimet që mendon nga prodhimi i tij. Me shumë mundësi, ata gjithmonë thonë rreth Shën Nikollës se ka, dhe varri i Aleksandrit të Madh ka qenë, dhe se ne kemi vaj. Besoj se më në fund do të gjejnë diçka dhe do t’i ndihmojnë qytetarët, tha Bislimovski.

Ai shtoi se në realitet faturat për ngrohje me avull, nëse rritja e çmimit orientohet sipas rritjes së çmimit të gazit natyror, duhet të jenë 150 për qind, por shteti do të marrë masa zbutëse./InfoShqip.com


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu