Bujar Osmani në Wikipedia bëhet Bugar Osmanov

Në Wikipedia ka nisur edhe fushata e zezë kundër ministrit të Punëve të Jashtme Bujar Osmani, i cili gjatë protestave kundër propozimit francez të përkrahur nga VMRO-DPMNE quhej Bugar Osmano. Gjegjësisht, aty në biografinë e Bujar Osmanit, pranë emrit dhe mbiemrit shkruhet “I njohur edhe si Bugar Osmani”.

Sigurisht, Wikipedia është një enciklopedi falas në internet, në të cilën çdokush mund të shkruajë dhe të shtojë të dhëna. Por me një reagim me siguri kjo do të korrigjohet dhe fshihet.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu