Dështon “Grupi i Musës” në Manastir, vetëm 48 njerëz në sallë, gjysma nga Çairi dhe Saraji

Manstiri sot dëshmoi se nuk e tradhëton Ali Ahmetin, sot Manastiri tregoi se cilën rrugë do të ndjek në të ardhmen. Manastiri sot i dha kartonin e kuq “Grupit të të Musës” duke ju treguar se nuk ecën në vijën e dyshimit kundër NATO-së e Amerikës.

Sot në Manastir “Grupin e Musës” e pritën vetëm 48 persona të cilët gjysma ishin nga Saraji e gjysma nga Çairi. Sot Manastiri e tha të vërtetën se do të jetë pas Ali Ahmetit e jo pas “grupit të Musës”.

Numëroni personat në fotografi të publikuara nga Izet Mexhiti, Musa Xhaferi, Nevzat Bejta dhe Blerim Bexheti për të vërtetuar se Manastiri nuk i do ata që janë rreshtuar kundër Ali Ahmetit.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu