Despotovski: Nëse nuk e heq veton, edhe Bullgaria do të jetë humbëse

“Edhe pse nga natyra jam optimist, do të jem mjaft i përmbajtur për të ngritur veton në Qershor. Të gjithë duam të anëtarësohemi në BE dhe të gëzohemi më në fund. E kemi merituar, e kanë merituar qytetarët, është diçka e përpunuar, nuk është dhuratë”.

Këtë e tha drejtori i TIDZ-së dhe anëtar i LSDM-së, Jovan Despotovski. Ai nuk ka dashur të komentojë qëndrimin e palës bullgare se kush është fajtori për mosmarrëveshjen.

“BE-ja do të humbasë kredibilitetin dhe reputacionin, sepse në të vërtetë nuk jep. Kjo është diçka e realizuar. Edhe Bullgaria do të humbasë, sepse të dy shoqëritë duhet të afrohen”.

“Qytetarët bullgarë po vuajnë gjithashtu me zgjerimin e hendekut. Duhet të shikojmë realisht dhe të shohim pasojat e mundshme. Të tria palët do të jenë humbëse nëse nuk hiqet vetoja”, tha Despotovski në emisionin “Vetëm e vërteta”.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu