Dibrani me shtëpinë muze në Nju Jork (FOTO)

Skulptura dhe piktura të personaliteteve historike shqiptare duke filluar nga Skënderbeut janë në shtëpinë e Ylber Pilkut, biznesmenit dhe veprimtarit dibran në një nga lagjet e Nju Jorkut, informon INA.

Në një dhomë të posaçme muze aty qëndrojnë skulpturat dhe veprat e tjera të figurave kombëtare, përfshirë edhe shumë libra historie dhe vepra të tjera të shkrimtarëve dhe historianëve të mirënjohur.

Ylberi thotë se aty ka pritur shumë mysafirë amerikan, por edhe ato shqiptarë, që janë të impresionuar nga skulpturat dhe veprat e tjera të artit. Fotot në vijim tregojnë pasurinë e këtij muzeumi në shtëpinë e veprimtarit dibran në Amerikë.

muze-pilku

muze-pilku.png22-300x225

muze-pilku33

muze-pilku44-300x225

muze-pilku55-300x225

muze-pilku77-300x225

muze-pilku88-300x225

muzepilku44-300x150

muze-pilku88-300x225


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu