Do ngeleni me gojë hapur kur të mësoni! Ja djali i kujt është Marin Mema

Marin Mema është një prej gazetarëve më të dashur në Shqipëri. Ai ka trajtuar shumë tema për sa i përket historisë dhe trashëgimisë shqiptare.

Në familjen e tij nuk është i vetmi Marini që është gazetar.

E themi këtë pasi Marin Mema është djali i një gazetareje shumë të njohur.

Marin Mema është djali i gazetares Briseida Mema, e cila ka punuar dhe punon si korrespondente e AFP-së në Shqipëri.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu