A e dini sa para i jepni shtetit (Video)

A e dini sa para paguani në ditë si tatim pagues për funksionet e pushtetit qendror? A keni pyetur se ku dhe për çka shkojnë paratë tuaja që i paguani si kontribute nga rroga dhe tatimet? Përgjigje për këto pyetje mund të gjeni në ueb-faqen www.opendata.mk, njofton Portalb.mk.

Gjithçka që duhet të bëni është që kursorin tuaj ta vendosni në vlerën e rrogës suaj, dhe të mësoni se sa paguani çdo ditë për funksionet e shtetit në kulturë,  shëndetësi, shërbime publike, ekologji, por edhe për zvogëlimin e ndotjes.

Për më shumë ndiqeni videon:


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu