E pa degjuar me pare, dikush po ia paguan borxhet në dyqan gjithë fshatit, askush nuk e njeh, ja cfarë ju tha kur e takuan

Një person i panjohur po ua paguan borxhet të varfërve në Tuzla, të Turqisë por askush nuk po e di se kush është ky. Burri mi sterioz u ka lënë këtyre familjeve zarfa me lekë poshtë derës.

Në një kohë kur varfëria po fajësohet si shkaku kryesor i vetëvrasjeve që kanë “pushtuar” Turqinë aziatike së fundmi.

Dikush erdhi dhe më kërkoi t’i tregoja fletoren ku unë regjistroja borxhet e klientëve, i tha agjensisë.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu