Edshtadler: Dëshirojmë që Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut së bashku t’i fillojnë negociatat

Karolina Edshtadler ministre federale për Evropë dhe Kushtetutë të Republikës së Austrisë, deklaroi se Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria duhet së bashku t’i fillojnë negociatat me BE-në.

Ne dëshirojmë që Shqipëria dhe Maqedonia e Veriut së bashku të marrin datën për fillimin e negociatave me BE-në”, u shpreh Karoline Edshtadler – ministre federale për Evropë dhe Kushtetutë të Republikës së Austrisë.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu