Fillojnë trazirat dhe revoltat, dain grafite kundër ndryshimit të emrit

Arritja e marrëveshjes për çështjen e emrit ndërmjet Maqedonisl dhe Greqisë dikush ka shprehur revoltën me anë të grafiteve.

Para obektit të Kuvendit është shkruar: “Maqedonia е përjetshme”, “Tradhtarë”, “Stop gjenocidit”, e të ngjashme. Opozita e drejtuar nga VMRO-ja e ka dënuar ashpër marrëveshjen

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here