Forum për siguri në lidhje me vendimet nga Samiti i NATO-s

Forumi për siguri me temë ‘Vendimet nga Samiti i NATO-s në Varshavë: implikimet për Alencën dhe për vendet nga Ballkani Perëndimor’, fillon sot në Ohër në organizim të Qendrës Marshall nga Republika e Maqedonisë.

Në forumin i cili do të zgjasë deri më 30 gusht, do të flasin shumë profesorë të shquar, analistë dhe ekspertë nga rajoni dhe më gjërë si Profesor Dr. Jimm Sheroka nga SHBA, ish deputeti i Parlamentit Evropian Hans Svoboda dhe Gorazd Bartol, shefi i misionit të NATO-s në Shkup.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu