Fushata e BDI-së më përkujton fushatën e PDSH-së në vitin 2008

Taravari paralajmëroi fushatë pozitive dhe evropiane. Për fushatën e BDI-së tha se o ngjason asj të Menduh Thaçit të vitit 2008. Ndërkohë që bëri thirje që në këtë fushatë zgjedhore të demonstrohet evropeizmi dhe respekt i ndërsjellë mes kundërshtarëve politik.

“Ne fushatën tonë do ta kemi pozitive, evropiane. Mua fushata e BDI-së realisht më përkujton fushatën e PDSH-së dhe Menduh Thaçit në 2008. Uroj dhe shpresoj të ndryshojnë. Vërej njëfarë lloje nervozizmi dhe ankthi tek ato dhe një farë pasigurie, por uroj që fushata të jetë ashtu siç duhet dhe të demonstrojmë evropeizëm dhe sjellje të mirë dhe respekt ndaj kundërshtarëve politik”, deklaroi Taravari.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu