Gjykata Themelore Shkupi 1: Nuk ka afate për caktimin e gjykimeve për akuzat e PSP-së

Edhe pse Prokurorja Speciale Publike, Katica Janeva të premten deklaroi se gjykata në afat prej tetë ditëve duhet që të caktoje gjykimet për dy rastet për të cilat kjo Prokurori ka ngritur akuza nga Gjykata Themelore Shkupi 1 thuan se nuk kanë afate të vërtetuara formalisht për caktimin e diskutimeve kryesore.
Dy propozimet e prokurorisë në pajtueshmëri me sistemin elektronik të shpërndarjes iu janë caktuar dy gjykatësve nga Gjykata penale për procedurë të mëtutjeshme.
Nga Gjykata vërtetuan se bëhet fjalë për procedura të shpejtuara të cilat mund të realizohen në bazë të një propozimi të Prokurorisë ose të padisë private dhe në këto raste është parapa dënimi në para ose dënimi me burg prej pesë viteve, transmeton InfoShqip.com


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu