Hoxhaj: Kosova humbi mundësinë të anëtarësohej në NATO shkaku i qeverisë “Kurti”

Ish-ministëri i Jashtëm, Enver Hoxhaj, ka thënë se Kosova ka humbur mundësinë që të bëhet pjesë e NATO-s shkaku i qeverisë “Kurti”. Ai ka thënë se kjo kohë ka qenë ideale pas luftës në Ukrainë.

Kur në fillim të vitit u shfaq një gjeopolitikë e rrezikshme pas luftës në Ukrainë, dukej shpresëdhënëse mundësia që Kosova të përfitonte dhe bëhej pjesë e Partneritetit për Paqe, si paradhomë e anëtarësimit në NATO!

Kësaj pritje, së bashku me fundvitin i erdhi fundi! Një mundësi e tillë po dështon për shkak të paditurisë dhe hipokrizisë së atyre që po udhëheqin Kosovën! NATO-ja, janë ata që sot po mbrojnë shtetet dhe jo dikush tjetër!”, shkroi ai.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu