Ilire Dauti: Primitivizmi politik 20 vite i len pa ujë banorët e Pallçishtit

Deputetja e Aleancës për Shqiptarët, Ilire Dauti sot gjatë seancës së parlamentit të Maqedonisë, tha se ”dua sot në veçanti të ju drejtohem banorëve të Pallçishtit që është vendbanim i imi, edhe pse janë rrëzë malit Sharr primitivizmi politik ika lënë pa ujë plot 20 vite”.

“Në këtë drejtim ishte edhe pyetja sepse ka 4 vite që kur ish kryetari i komunës Albon Xhemaili kishte siguruar mjetet nga banka botërore dhe primitivizmi politik plot 4 vite bënte evaluim. Sot pas kaq vitesh mora përgjigje se qenka hapur tenderi.”

Dauti tha se banorët janë të revoltuar dhe se muajn e ardhëshëm ata dë të protestoojnë fuqishëm dhe sdo të kemë nevoj unë të flas por ata do të ballafaqohen me ju.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu