Ja cilat drejtori i merr koalicioni ASH-Alternativa nese fiton Danella Arsovska

Tani, kur është e sigurt se zgjedhjet për të parin e Shkupit do t’i fitojë kandidatja e pavarur, Danella Arsovska, është dakorduar që menjëherë pas zgjedhjeve koalicioni Aleanca për Shqiptarët dhe Alternativa t’i marrin drejtoritë e Higjienës Komunale, Parqe Gjelbërime dhe Ujësjellësi Kanalizimi.

Madje, nëpër struktura përmenden edhe emrat konkretë se kush do të jenë drejtorët.

Sidoqoftë, kjo marrëveshje do ta përmbysë krejtësisht rezultatin zgjedhor në Komunën e Çairit në favor të kandidatit Bekim Sali.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu