Ja sa duhet të prisni në kufi për hyrje e dalje nga shteti

Qarkullimi në rrugët shtetërore sot në mëngjes po zhvillohet pa probleme.

Në vendkalimin kufitar “Tabanovc” për të hyrë në vend pritet nga 40 deri në 60 minuta, ndërsa në pikën kufitare “Bogorodica” nga 30 deri në 40 minuta. Në vendkalimet tjera kufitare, nga ana e Maqedonisë, nuk ka më ndalime për hyrje dhe dalje nga vendi.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu