Ja vendi ku ruhet gjithçka që ju keni në “Facebook” – FOTO

Qyteza Prineville në Oregon të SHBA-ve është vendi ku “Facebook”-u ndërtoi bazën e parë të të dhënave.

Pra, aty mblidhen fotot tuaja, dhe statuset gjithashtu.“Facebook” teston aty, çdo aplikacion të ri.Infrastruktura është mjaft mirë e përshtatur me nevojat e kompanisë.

Në këtë qendër ndodhen 136 punonjës. Duke qenë se zona ndodhet në shkretëtirë, temperaturat janë mjaft të larta gjatë ditës dhe të ulëta në mbrëmje.

“Facebook” e rregullon temperaturën në dhomën e serverëve duke përdorur ujë.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu