Jeni të varur nga kafeina? Problemin e keni në gjenetikë

Sipas studiuesve, variant gjenetik, në mënyrë të veçantë duket të jetë i lidhur me konsumimin e kafes.

Gjithashtu një ekip tjetër hulumtuesisht nga Italia, Skocia, Hollanda filluan të hetonin mbi lidhjet mes konsumit të kafes dhe gjenetikës.

Për ta bërë këtë shkencëtarët analizuan disa popullsi të vendeve të ndryshme. Pas pyetësorit në lidhje me konsumin e kafes, u rreshtuan dhe ADN-të e personave që u morën në studim.

Duke analizuar rezultatet, studiuesit zbuluan se njerëzit me posedim PDSS2 të gjeneve çdon në rritje të konsumimimt të kafes.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu