Justin Bieber refuzon Donald Trump?

Justin Bieber ka marrë së fundmi një ofertë nga Partia Republikane me në krye Donald Trump.

Këngëtarit i janë ofruar 5 milionë dollarë vetëm për një natë dhe 21-vjeçarit do t’i mbulohej çdo lloj shpenzimi ekstra duke përfshirë këtu siguria, transporti apo pajisjet muzikore.

Artisti ka qenë i gatshëm ta pranojë ofertën duke qenë se dhe ai vetë është nga Kanadaja dhe nga ana tjetër, sigurisht që shuma nuk ishte për t’u refuzuar.

Por, Bieber u detyrua ta refuzojë kërkesën e Trump, pasi menaxheri i tij dha dorëheqjen por edhe pse mbështetës të Clinton dolën kundër duke thënë se kjo shumë e madhe që po i ofrohej artistit do të dilte nga paratë e buxhetit të Partisë Republikane.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu