Kafe n’shesh, BESA hap tendën në qendër të Tetovës për ti njoftuar qytetarët me 8 pikat

Kandidatët për Këshillin Komunal të Tetovës nga Lëvizja BESA, qëndruan në sheshin e qytetit në kafen e improvizuar nga Forumi Rinor. “Kafe që dhurohet me zemër për të gjithë qytetarët pa dallim ashtu siç e kemi dhe e duam qytetin tonë.

Ftoj qytetarët që ta vizitojnë tendën e Lëvizjes BESA për tu njoftuar nga afër me pikat e listës Shumicë për Tetovën, shumicë kjo që do të ecë përpara projektet zhvillimore për qytetin tonë.

#Shumicëpër8ovën”, ka shkruar bartësi i listës, Besar Durmishi, në Facebook.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu