Kallzim penal për kryetarin e komunes të Sarajit, Çairit dhe avokatin e shtetit, shkak Besmira Ejupi

Pasi u zbulua se për një vit në 5 institucione të ndryshme Besmira Ejupi ka fituar rreth 12 mijë euro nga buxheti i shtetit dhe disa buxheteve komunale, Antikorupcioni ka nisur procedurën dhe në seancën e sotme ka vendosur që të ngrejë iniciativë për ndjekje penale të shtetit. Avokati Fehmi Stafa si dhe kryetarët Blerim Bexheti (Saraj), Visar Ganiu (Çair), Enver Pajaziti (Bërvenicë) dhe Borçe Mitovski (Petrovec).

Marrëveshjet de facto i kanë nënshkruar me Besmira Ejupin në vitin 2021. Sipas marrëveshjeve, Ejupi duhej të shkonte çdo ditë në punë në disa institucione, gjë që është e pamundur fizikisht.

Po ashtu, në raportet për punën e bërë, e njëjta përmbajtje ishte shkruar edhe për Ejupin. Ejupi është ende me pagë shtetërore nga paratë e qytetarëve në Prokurorinë e Shtetit.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu