Kaq kohë duhet të pritni në Tabanoc dhe Bogorodic

Intensiteti i qarkullimit në rrugët jashtë qendrave të qyteteve është rritur mëngjesin e sotëm.

Në kufirin në Tabanoc, koha e pritjes për hyrje në vend është rreth një orë, ndërsa në Bogorodic, pritjet për dalje janë deri në 30 minuta.

Në pikat e tjera kufitare, në anën maqedonase, nuk ka më ndalime.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu