Katër modele iPhone me 5G do të lansohen vitin e ardhshëm, parashikon analisti

Dan Ives nga Wedbush, në një artikull të fundit, flet për mirëseardhjen e ngrohtë që modelet iPhone 11 po marrin në Kinë, duke tejkaluar pritshmëritë.

Ndërsa ky është një lajm i mirë për Apple, dhe raportin e tyre të ardhshëm të tremujorit të fitimeve në 30 tetor, analisti ka pritshmëri gjithashtu për vitin e ardhshëm.

Përkundër asaj që parashikoi Ming-Chi Kuo (tre modele iPhone 5G për vitin 2020), Ives sugjeron që do të ketë katër.

Ai u referohet atyre si telefona premium, jo vetëm me aftësi 5G, por edhe një sistem të pasqyrimit 3D dhe “kontrollin e lëvizjes”.

Në këtë fazë, është shumë herët të besosh një raport ose tjetrin. Sidoqoftë, Ming-Chi Kuo ka një histori të shkëlqyeshme të parashikimit të lëvizjeve të Apple.

Do të duhet të shohim nëse më shumë raporte po mbështesin parashikimet e Ives për Apple që zgjerojnë linjën e iPhone për të përfshirë katër modele iPhone 5G.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu