Kjo është Arlinda Aliti kandidatja e ASH-së për këshilltare

Aleanca për Shqiptarët ka filluar të publikoj CV e kandidatëve të për anëtarë të këshillit komunal në Tetovë.

Ndër to është edhe Arlinda Aliti, profesoreshë e gjuhës angleze e diplomuar në UEJL. Mësimdhënëse në shkollën fillore “Kirili dhe Metodi” në Tetovë për 15 vite me radhë, që nga koha e diplomimit.

Tejet e përkushtuar në profesion. Sukeset me nxënësit e saj janë kurorëzuar me pjesëmarrje dhe arritje të shumta në gara të ndryshme rajonale, komunale e shtetërore. Jeton në Tetovë dhe është tepër miqësore me të gjithë.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu