Kjo është pasuria e presidentes së sapozgjedhur Siljanovska-Davkova

Edhe pse në periudhën në vijim presidentja e sapozgjedhur Gordana Siljanovska Davkova do të duhet të dorëzojë listën anketuese për pasurinë që e posedon, portali “Faktor” e ka shqyrtuar listën aktuale të pasurisë së saj etë dorëzuar si deputete pranë Komisionit Antikorrupsion.

Presidentja nuk ka asnjë pronë në emër të saj, por ajo ka regjistruar një shtëpi në emër të burrit të saj.

Megjithatë, ajo mund të mos ketë asnjë pasuri, por sipas të dhënave ka deklaruar një llogari të përbashkët valutore me bashkëshortin me 11.5 mijë euro, të cilat i kishte kur u bë deputete.

Gjithashtu Siljanovska Davkova ka raportuar kursim devizor me 55,6 mijë euro dhe 3,5 mijë dollarë dhe ka raportuar kursim në denarë me 320 mijë denarë.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu