Kjo pjesë e trupit, kurrë nuk pastrohet

Një pjesë të trupit nuk do mund ta pastrojmë asnjëherë, shkruan revista Kosovarja. Kërthiza është pjesë e ndijshme ku as dushi i dyfishtë nuk mund ta pastrojë brendësinë e saj.

Disa studime të bëra kanë treguar se kërthiza përmban një numër të madh të bakterieve pavarësisht larjes. Por, rrezik është edhe pastrami i saj i tepërt, gjë që mund të sjell pasoja të rënda.

Me kujdes gjatë larjes, pastrojeni brendësinë me pambuk dhe me alkool të butë, në mënyrë që mos të krijohen infeksione të mundshme.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu