Komuna e Tetovës me njoftim për qytetarët, pas vërshimeve që kapluan qytetin

Komuna e Tetoves ne njoftimin e saj si pasojë e rreshjeve të dendura të shiut ka nxjerrë njoftim për qytetaarët dhe shkruan:

“Të nderuar qytetarë,

Pas rreshjeve të shiut që kapluan qytetin tonë, shumë rrugë e shtëpi janë vërshuar nga shiu i rrëmbyeshëm e që fatmirësisht pa dëme në njerëz. Ekipet e NPK-së si dhe Zjarrëfiksave janë në terren qysh me fillimin e rreshjeve të shiut për të laeguar ujin në rrugët e qytetit dhe në shtëpit e qytetarëve tanë. Ju njoftojmë që, ekipet e NPKsë kanë bërë pastrimin e lumit në fshatin Poroj dhe gjendja atje është e qetë. Momentalisht po punohet në pastrimin tek Ura që gjendet tek qunështorja Eko Sharr.

Gjithashtu, ju njoftojmë që rruga Tetovë- Jazhincë është e kalueshme. Ekipet e NPK-së kanë bërë pastrimin e rrugës në fshatin Sellcë dhe po punohet në pastrimin e rrugës në fshatin Vicë. Gjendja e rrugës Shipkovicë- Brodec është e kalueshme ndërsa e qetë është situata edhe në lagjen Reçicë e Vogël ku po punohet në çdo çast për pastrimin e lumit.

Mobilizimi është i madh. Po punohet gjithandej në pastrimin e pusetave dhe largimin e hedhurinave të hudhura vend e pa vend. Nga shtabi i krizës gjendja paraqitet e qetë ndërsa NPK do të qëndrojë në gadishmëri totale edhe gjatë natës për siguri totale për qytetarët tanë.
Ju lutemi për kujdes të shtuar dhe pa panik.” thuhet në njoftim.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu