Kryetari i Kuvendit do t’i shpallë zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare të vitit 2024

Kryetari i Kuvendit Jovan Mitreski sot pasdite pritet të shpallë zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare të vitit 2024.

Zgjedhjet e shtata presidenciale, sipas marrëveshjes politike, duhet të mbahen më 24 prill, ndërsa zgjedhjet e njëmbëdhjetë parlamentare do të mbahen më 8 maj, të cilat kësaj radhe do të jenë të rregullta.

Nëse do të ketë një raund të dytë të zgjedhjeve presidenciale, ato do të përkojnë me zgjedhjet parlamentare dhe do të mbahen më 8 maj.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu