KSHZ: Deri në ora 18:30 në Tetovë votuan 27.545 qytetarë

Komisioni Shtetërorë Zgjedhor ka publikuar jehonën e votuesve në zgjedhjet lokale në Tetovë, Qendër Zhupë dhe Mavrovë-Rostushë, deri në ora 18:30.

Në Qendër Zhupë dalja është 46,30%, respektivisht kanë votuar ose 3.312 qytetarë, në Mavrovë-Rostushë 51,17%, ose 5.090 qytetarë, ndërsa në Tetovë dalja është 32.76%, konkretisht kanë votuar 27.545 qytetarë.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu