Kush janë kompanitë milionere në Pollog?

Nga analiza e të dhënave nga Regjistri Qendror rezultoi se vitin e kaluar rajoni i Pollogut në Maqedoninë e Veriut kishte 20 kompani me të ardhura mbi 6 milionë euro, 11 kompani që e mbyllën krizën e vitit të kaluar dhe vitin e paparashikueshëm me fitim mbi 1 milionë euro, raporton portali Faktor.

Në krye gjendet rrjeti i marketeve Kipper me të hyra mbi 136 milionë euro dhe profit 3.4 milionë euro. Më pas vijojnë kompanitë e tjera.(INA)

Ja listat më poshtë:


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu