Kush janë top 5 kompanisë e tregtisë me cigare në Maqedoni, qarkullojnë miliona euro

Portali Pari ka publikuar pesë kompanitë në Maqedoninë e Veriut që merren me tregtimin dhe shitjen e cigareve dhe që kanë kanë arritur të fitojnë miliona euro brenda vitit.

Sipas të dhënave të marra nga platforma Biznismreza.mk, 5 kompanitë më të mëdha të tregtisë me cigare në Maqedoni gjatë vitit 2022 kanë realizuar qarkullim 272,9 milionë euro, ndërsa fitimi i tyre i përgjithshëm ishte 10,4 milionë euro.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu