Ky është qyteti më i mirë në botë (FOTO)

Një studim i ri mbi qytetin më të zhvilluar dhe me kushtet më të mira të jetesës është cilësuar qyteti britanik Londra.

Faktorët kryesorë që janë përfshirë në studim ishin: kulturë të zhvilluar, argëtim, infrastrukturë, shëndetësi, lumturi dhe vlerësimi i qytetarëve njësoj.

Rezultatet ishin të vendosur pas shqyrtimit të 5.200 të rriturve të arsimuar nga 16 vende.

Hulumtimi është kryer në dhjetor të vitit 2015, para shpalljes tronditëse të Bregzit nga kompania Pë C.

Kjo ishte veçanërisht pyetje për elitën mbi moshën 18 vjeç, dhe të anketuarit e kompanisë përshkruajnë si “biznesmenë seriozë, njerëz të arsimuar të cilët janë me trendet globale”.

qyteti-me-i-mire qyteti qyteti1 qyteti2

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here