Limani: Misioni Sorosid dhe shkrirja (asimilimi) në kazanin e globalizimit

Fatmir Limani ka reaguar përmes një statusi pas mbledhjes së liderëve të Ballkanit Perëndimor ku ka akuzuar Qeverinë dhe Sorosin se po asimilon dhe shkrin kombin.

”Rrënjë të lëshuara nga paralufta e Dytë Botërore, e cila modelohej në zhvillimin e konceptin qytetar dhe zhdukjen e nocionit komb.

Shqipëria në atë periudhë arriti që përmes vetë-izolimit t’u shpërtojë planeve ruso-jugosllave, të cilat e parashihnin si Republika e Shtatë në kuadër të shtetit-Marshall të sjellur nga brigjet e Vollgës….

Sorosoidet në pamundësi që të realizonin planet gjatë luftrave ballkanike, filluan të rekrutojn pionerët titist, të cilët do të vazhdonin misionin e realizimit të planit “shkatërrim i kombeve” të vogla dhe fortësim i konceptit qytetar, i cili nuk do të mbështetej në gjenetikën e popujve, por në lakmi të luksit, degjenerimit dhe jetës së shthurur.

Fatkeqsisht planet e këtilla anti-kombëtare në dy-dekadat e fundit gjetën mbështetje te masa e gjerë popullore që në mënyrë të pavetëdijshme përkrahën liderët e trajnuar nga shërbimet e jashtme.

Shërbimet e pro-ruse deri më tani kanë arritur të realizojnë dy etapa nga plani i përgjithshëm;
● Nënshkruan marrëveshjen midis Merkelit dhe Zaevit, për t’u lehtësuar të rinjve mundësin e largimit nga vatrat e tyre, dhe
● Hapja e kufinjve të Kosovës, e cila në periudhë të shkurtër do të zbrazi vendin deri në masën e pafuqisë që të mbrojë integritetin teritorial…
Pason plani i derdhjes së 6-të miliard eurove, për të korruptuar dhe nënshtruar udhëheqësit me tipare nacionaliste dhe me këtë do të përmbylket plani i shkatërrimit të kombeve, duke i shkrirë në kazanin e globalizmit…

Përmes sorosoid’ve, valutës me qendër në Frankfurt dhe Procesit të Berlinit do të realizohet plani fashist, i cili në thelb kishte krijimin e një race ariane si hibrid i laboratorit rokshildo-sorosoid.
*Ps: Nëse në këtë fazë dështon rryma Hasan Prishtinës (Albinizmi), atëherë kombi shqiptar do t’i dorëzohet të shkuarës së harruar” – ka shkruar Fatmir Limani.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu