Lloga: ASH vendimtare për kryeministrin shqiptar, si edhe në shumë momente tjera të rëndësishme

Ministri i drejtësisë Krenar Lloga përmes një postimi ka uruar zgjedhjen e një shqiptari në krye të qeverisë i cili në këtë pozitë për herë të parë, duke shtuar se ASH vendimtare për kryeministrin shqiptar, si edhe në shumë momente tjera të rëndësishme, shkruan Top24

“Kjo Qeveri për herë të parë do të udhëhiqet nga një kryeministër shqiptar, z.Talat Xhaferi, i cili edhe pse me mandat teknik, por me një simbolikë dhe mesazh të madh.
Aleanca për Shqiptarët dhe 8 deputetët tanë edhe sot ishin vendimtarë, si në shumë momente të tjera të rëndësishme për shqiptarët, për qytetarët dhe për vetë shtetin.”Top24


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu