Manastiri të fala grupit të zjarrit ne jemi me Ali Ahmetin

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi ka realizuar takim me mbështetësit e BDI-së në Manastir. Prezenca e madhe e mbështetësve të Ali Ahmetit në këtë takim dërgoi porosi grupit të “Zjarrit” që manastiri është me Ali Ahmetin.

Të shtunën grupi i Musa Xhaferit do të mbajë takim në manastir.

Ndërsa Ali Ahmeti do të zbress në Gostivar dhe fshatrat e Gostivatit.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu