Mbushësi i telefonit që ngrihet në ajër

Tani mund ta mbushni telefonin tuaj derisa ai pluskon në ajër.
Pajisja OvRcharge është një ide fillestare e cila është në mes të rrugës për të gjetur 40,000USD për të filluar me zhvillimin dhe prodhimin e saj.

Ky mbushës ka bazën prej druri dhe një magnet i cili vjen me mbështjellësen e telefonit.

Falë këtij magneti, telefoni juaj do qëndroj në ajër dhe kur mbushet bateria ai do të filloj të sillet ngadalë. Kompania AR Design ka deklaruar se do të punoj mbështjellëse të tilla për telefonat Apple dhe Samsung.


PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu